Advokatselskapet Thommessen

png_- thommessen blå

Thommessen er et av Norges ledende forretningsadvokatfirmaer med kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og London. Siden starten i 1856 har vi vært med på en rekke av de toneangivende oppdragene i norsk næringsliv.
Våre arbeidsrettsadvokater har lang og bred erfaring med håndtering av varslingssaker, på tvers av bransjer og for både offentlige og private virksomheter. Vi bistår med bl.a. faktaundersøkelser, vurderinger av rettslige spørsmål og gir tydelige anbefalinger om hvordan konkrete saker bør følges opp. Vi bistår selvsagt også innenfor alle andre områder av både den individuelle og kollektive arbeidsretten, så som ansettelser, løpende personalforhold, konkurranseklausuler, oppsigelser og nedbemanninger, med mer. Vi har også omfattende erfaring med forhandlinger og arbeidsrettslige tvister for domstolene, og har bistått i flere store og profilerte norske arbeidsrettssaker de senere år.

Våre klienter omfatter store og mellomstore, norske og internasjonale selskaper, og vi bistår jevnlig med rådgivning på tvers av landegrensene. Avdelingen er høyt ranket i de nasjonale og internasjonale advokatkåringene Legal 500, Chambers Europe og Prospera.

Les mer om Thommessen her