WEBINAR

Digitalt Webinar om Varsling

Bli med på Mittvarsel sitt populære webinar om varsling. Webinaret går i dybden på hva som forventes av deg som arbeidsgiver eller personalansvarlig når det oppstår varsling i bedriften.

Varer 30 minutter
Foregår digitalt
Helt gratis

Hva vil du lære?

Et interaktivt webinar gir deg anledning til å stille spørsmål og delta - eller du kan sitte stille og lære

Oppdatert kunnskap om varsling og arbeidsmiljøloven

Hva sier arbeidsmiljøloven? Må du ha et system for varsling? Hvilke paragrafer gjelder for min bedrift?

Tilrettelegging for varsling er lønnsomt

Å tilrettelegge for varsling er lønnsomt fordi det virker forebyggende. sykefravær går ned, trivsel og lønnsomhet går opp.

Gir trygghet til ansatte, ledelse og styret

Når du har på plass etiske retningslinjer og rutiner for varsling skaper det trygghet i organisasjonen om at ledelsen bryr seg.

Randi Elisabeth Hoff

Webinaransvarlig

Randi er daglig leder og medgrunnlegger av selskapet Digitaliq. Hun har bred erfaring innenfor ledelse, omstilling, rådgiving og undervisning. Hun har kompetanse innen varsling av kritikkverdige forhold, hvor hun har utarbeidet forslag til etiske retningslinjer og rutiner for varsling. Hun holder jevnlig kurs for verneombud, ledere og saksbehandlere slik at de får kjennskap til arbeidsmiljølovens paragraf om varsling, GDPR, samt at bedriftens ansatte kjenner seg trygge på at et varsel blir håndtert på en god og trygg måte.

Ofte stilte spørsmål om webinar

Alle som er registrert som deltaker vil få tilsendt opptak av hele webinaret.

Du finner en oppdatert oversikt over tidspunkt for webinar på  mittvarsel.no

Ja, du får tilgang til en interaktiv dialogboks og kan stille spørsmål  direkte til oss. Du kan også ta  kontakt etter endt webinar om du  ønsker en mer privat dialog.

Webinaret er gratis. Dersom du lurer på priser knyttet til vår digitale portal for varsling kan du ta kontakt med oss på 932 59 372.

Dersom du har andre spørsmål eller henvendelser, kontakt oss gjerne på post@mittvarsel.no eller ring 932 59 372