Fleksibel løsning

Fleksibel løsning

pexels-anna-shvets-4226261
 Alle våre kunder har sin egen portal for varsling, men gjennom MittVarsel.no får du anledning til å bestemme om varslingssaker skal håndteres internt, eller eksternt hos en advokat eller en rådgiver med bred kompetanse fra tilsvarende varslingssaker.

 MittVarsel.no har et lavt brukergrensesnitt og du kan enkelt redigere informasjon på siden etter behov. Portalen oppfyller krav i henhold til personvernloven og arbeidsmiljølovens bestemmelser.                                  

  • Tilgang til ressurser som forslag til etiske retningslinjer og rutiner for varsling.
  • Virksomheten din kan også benytte en tilgjengelig undersøkelse for å kartlegge risiko for at kritikkverdige forhold oppstår i virksomheten.
  • Ingen begrensning på antall saksbehandlere og administratorer i portalen.
  • Tilgang til flere språk
  • Tilgang til alle funksjoner som saksbehandling, dialogfunksjon,statistikk med mer.
  • Regelmessig webinar for saksbehandler og administrator.
  • I prisen inngår det to timer med rådgiving og opplæring, samt en time med support ved mottak av den første varslingssaken. 
  • Fri bruk av teknisk support i portalen.

Rådgiving ved tilpasning av portal
Dersom virksomheten din ønsker å gjøre ytterligere tilpasninger på egen portal, tilbyr vi hjelp for å utarbeide og tilpasse profil, utarbeidelse av etiske retningslinjer og rutiner for varsling. Pris. kr. 795,- per time. Ta kontakt på 462 98 666 for å avtale nærmere.             

Eksternt varslingsmottak for din virksomhet   
Vi tilbyr erfarne rådgivere med ulik kompetanse som kan ta imot og vurdere varsel som kommer inn i portalen til din virksomhet.Våre underleverandører har kompetanse og erfaring fra offentlig og privat sektor. Advokater og rådgivere kan bistå virksomheten med mottak av varsel, kategorisering, undersøkelser og forslag til konklusjon.

Få portal på plass på 1-2-3                                                
Det er enkelt å komme i gang med digital portal for varsling for deres virksomhet i dag. Pris på portal beregnes ut ifra antall ansatte i virksomheten Du får da tilgang til et nettkurs for administrator, som forklarer hvordan du skal sette opp portalen. Du har tilgang til to timer med rådgiving og opplæring om ønskelig. Book avtale på mobil 462 98 666 eller [email protected]