På tide å risikovurdere mulige kritikkverdige forhold i egen organisasjon?

På tide å risikovurdere mulige kritikkverdige forhold i egen organisasjon?


Kjenner du en litt ubehagelig følelse i magen om noe udefinerbart, men du klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er som skjer i bedriften? Er det litt vel høyt sykefravær? Går omsetningen ned? Slutter nøkkelpersoner uten å egentlig fortelle hvorfor? Er det andre ting som bekymrer deg?
Vi snakker ofte med ledere, eiere og styreledere som ønsker å finne ut om det foregår kritikkverdige forhold i egen bedrift. De fleste har i dag gode rutiner for varsling. De har også klare etiske retningslinjer, men det er noe som murrer! Vi ønsker å tenke preventivt og har derfor utarbeidet en helt enkel undersøkelse du kan sende ut til alle dine ansatte.

 

Resultatene vil gi deg svar på de spørsmålene du lurer på:

  •  Har de ansatte kjennskap til kritikkverdige forhold?
  • Har de meldt fra om dette?
  • Tar ledelsen varsling på alvor?
  • Hvem har man tillit til?

Om bedriften din ikke abonnerer på MittVarsel.no kan du ta kontakt for en uforpliktende presentasjon ved å ringe mobil 93 25 93 72, eller sende e-post til [email protected]Om du kun ønsker å gjennomføre en risikokartlegging, så kan du på en gratis versjon om du sender e-post til [email protected]

For kunder av MittVarsel.no, så finner du undersøkelsen i meny under ressurser. Der ligger også forslag til varslingsplakat, rutiner for varsling og etiske retningslinjer. Ta kontakt så hjelper vi deg.

RANDI ELISABETH HOFF
Mobil: 93 25 93 72